Volkoren beperkt de opname van het calcium

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Fruit als tussendoortje

Een goed idee voor de start van het nieuwe schooljaar is je kinderen als tussendoortje voor op school een stuk fruit meegeven.

Dit bevat veel vitaminen en is gezond voor kinderen (en volwassenen).

Fruit bevat ook minder suikers en vetten dan snoeprepen of andere tussendoortjes.

Daarenboven blijft het milieu gespaard van het verpakkingsafval waarin deze wafels en koekjes vaak verpakt zitten. En waarom niet onmiddellijk het goede voorbeeld geven aan je kinderen en zelf ook een stukje fruit meenemen naar het werk?


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Ergonomie op kantoor

Zowel op kantoor als thuis brengen mensen almaar meer tijd voor hun computer en dus aan hun bureau gezeten door. Om de problemen te vermijden die aan een slechte afstelling van materiaal of aan een slechte lichaamshouding verbonden zijn, moeten enkele ...
verderlezen

Fruit en groenten: geef de voorkeur aan plaatselijke en seizoensvarianten

Meer fruit en groenten eten? Ja, goed, maar welke? Dat is precies wat het nieuwe dossier van het Brussels Observatorium voor Duurzame Consumptie tracht te doorgronden. De wijze waarop fruit en groenten worden geproduceerd en hun vervoer kunnen het milieu ...
verderlezen