Yoghurt eten kan nuttig zijn voor iemand die antibiotica inneemt

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Een professionele tip om gezond te eten

Kies bij de bakker resoluut voor volkorenbrood en vermijd wit brood en stokbrood: dat is beter voor het milieu, voor de gezondheid en voor de portemonnee.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Diepgevroren voedingsproducten

Veel mensen stellen gezonde en evenwichtige voeding gelijk met het gebruiken van verse producten en van grondstoffen die als gezond beschouwd worden doordat ze geen technologische veranderingen ondergaan hebben. Maar wat dan te denken van het gebruik ...
verderlezen

Ga niet winkelen met een lege maag!

Als je geen honger hebt, zul je minder snel geneigd zijn om impulsief zoetigheden of hapklare producten te kopen die misschien wel je hongergevoel zullen stillen, maar die vaak een "caloriebom" zullen blijken te zijn voor je voedingsevenwicht en een ...
verderlezen