In een evenwichtig eetpatroon moet gefrituurd voedsel beperkt worden

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Slim verbruiken tijdens het koken

Fornuis op gas? Kies voor kommen met een identieke omtrek als de branders: zo vermijd je dat je energie verspilt door de lucht rond de kom te verwarmen.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Gerookte zalm

Gerookte zalm is een zeer gezond voedingsproduct en zelfs uitstekend voor de goede gezondheid van het hart en de bloedvaten. Maar dan moet u wel de goede zalm kiezen! Er zijn immers, vanaf de geboorte van de vis tot hij op ons bord belandt, nogal wat ...
verderlezen

Paardenvlees

Voedingswaarde Gewoon paardenvlees: Kcal 109 kJ 458 E 21 g V 2,6 g K 0,5 g (Samenstellingtabel voedingsproducten, IPL 2004) Gezonde eigenschappen Paardenvlees is een vleessoort die veel eiwitten van hoogwaardige biologische ...
verderlezen