Kool eten helpt darmkanker voorkomen

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Een professionele tip om gezond te eten

Kies bij de bakker resoluut voor volkorenbrood en vermijd wit brood en stokbrood: dat is beter voor het milieu, voor de gezondheid en voor de portemonnee.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Ergonomie op kantoor

Zowel op kantoor als thuis brengen mensen almaar meer tijd voor hun computer en dus aan hun bureau gezeten door. Om de problemen te vermijden die aan een slechte afstelling van materiaal of aan een slechte lichaamshouding verbonden zijn, moeten enkele ...
verderlezen

Enkele tips voor goede voedselkeuzes met een klein budget

Een gevarieerde voeding is uitermate belangrijk voor onze gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je elke dag voedingsproducten kiest uit elke groep van de voedselpiramide (link naar thema Voedselpiramide). Elke groep bevat een uitgebreide keuze aan ...
verderlezen