De “light” bereide gerechten kunnen de basis vormen voor een evenwichtige voeding

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

De sleutel voor een evenwichtige maaltijd

Koop producten uit je buurt en van het seizoen. Gebruik een groenten- en fruitkalender om de seizoensproducten, die boordevol vitamines zitten, te kennen en te kunnen kiezen.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Geheim van de jeugd

Iedereen droomt ervan eeuwig jong te blijven, eeuwig een perzikhuid te hebben en eeuwig een Olympische conditie te behouden. Maar de stress van het dagelijks leven "metro – werk – dodo" laat nauwelijks tijd over voor lichaamsverzorging. Tabak, alcohol, ...
verderlezen

De BMI

Hoe bereken je de BMI? De body mass index of BMI (*) wordt berekend op basis van je lengte en gewicht. De BMI geeft je een redelijke gewichtsschijf of een ideaal gewicht. Met dat gewicht mag je gegarandeerd hopen op een langer leven: het is één ...
verderlezen