Aardnotenolie is een goed compromis voor frituren

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Vis en zeevruchten

Vis en zeevruchten kun je maximum twee dagen in de koelkast bewaren. Leg ze op een bord en dek ze zorgvuldig af met folie.


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Geen dvd nodig om te leren praten

Pech! De dvd's die worden aangeboden aan ouders van baby's van 12 tot 18 maanden oud, om hen sneller te leren praten, zijn volgens een studie van Amerikaanse onderzoekers ondoeltreffend.(1) Zij lieten een groep baby's gedurende een maand enkele uren ...
verderlezen

Is bio duurder?

Enquêtes tonen aan dat biologische producten 30 tot 50% duurder zijn dan de gewone levensmiddelen. Dit is één van de redenen waarom consumenten geen biologische producten kopen. In realiteit is dit prijsverschil een gemiddelde dat de prijsverschillen ...
verderlezen