Kool eten helpt darmkanker voorkomen

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Koolhydraten: meer dan de helft van de energiebehoeften

De zetmeelhoudende producten leveren de plantaardige eiwitten en de complexe koolhydraten die voor de spieren en de hersenen onontbeerlijk zijn. Rijst, griesmeel, pasta, volkorenbrood, linzen, bonen, aardappelen, maniok, quinoa en alle volgranen worden stellig aanbevolen. Laatstgenoemde bevatten bovendien ook nog eens veel vezels. Recente studies hebben aangetoond dat een vezelrijk dieet met veel volgraanproducten en veel groenten- en fruitvezels het risico voor diabetes en hart- en vaatziekten verkleint.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

10 slimme gebaren

Voor wie zijn eetpatroon gezond en evenwichtig wil houden, volgen hierna tien trucjes en listen die helpen om niet door verkeerde (persoonlijke of externe) aansporingen tot verkeerde (lees: onnodige) aankopen aangezet te worden. 1. Ga niet winkelen ...
verderlezen

Geheim van de jeugd

Iedereen droomt ervan eeuwig jong te blijven, eeuwig een perzikhuid te hebben en eeuwig een Olympische conditie te behouden. Maar de stress van het dagelijks leven "metro – werk – dodo" laat nauwelijks tijd over voor lichaamsverzorging. Tabak, alcohol, ...
verderlezen