Limonade is niet nuttig voor het organisme

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Allergische reacties op levensmiddelen ?

Meer en meer mensen krijgen allergische reacties op levensmiddelen. Heb je er ook last van? Lees dan het etiket en vermijd zo producten waar je allergisch aan bent.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Rugpijn bij kinderen

Onze kinderen kunnen, net als volwassenen, te maken krijgen met rugpijn. Verschillende factoren vergroten het risico op rugpijn, bijvoorbeeld: een slechte zithouding in de klas, de boekentas op een slechte manier dragen, vermoeidheid, te weinig of te ...
verderlezen

Sport op school

Een fysieke activiteit beoefenen bevordert bij kinderen de spierontwikkeling, de groei, de coördinatie van de bewegingen en de sociale contacten. Als een kind al van jongs af een sport beoefent, is de kans groter dat het die later zal blijven beoefenen. ...
verderlezen