Groenten en fruit los en onverpakt kopen zet aan tot verspilling

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Voorzichtig met de zon!

Om elk risico voor een zonneslag bij kinderen te vermijden, moet u ze een echte zonnebril met bescherming tegen UV-stralen, een hoed met brede randen, een T-shirt doen dragen en hen tot de leeftijd van 3 jaar verbieden van in de volle zon te ravotten, want tot die leeftijd is hun huid nog te "onrijp" om de zon goed te kunnen verdragen.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

De hond uitlaten is goed voor je conditie

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: een gezonde voeding en dagelijks bewegen gaan samen. Geregeld bewegen, zelfs in beperkte mate, en een evenwichtig eetpatroon helpen heel vaak om je te wapenen tegen overgewicht. Een recente studie van de Universiteit ...
verderlezen

De grote comeback van de hoelahoep

In de jaren 60 was het een echte rage, die door geen oceaan te stoppen was en zelfs Europa overspoelde. Dankzij evenementen als Cirque du Soleil en artiesten zoals Justin Timberlake (What Goes around) of Beyoncé (Work it out), en zelfs Adriano Celentano ...
verderlezen