Verse producten klaarmaken is duurder!

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Zo bewaar je voedingsproducten het beste in de koelkast

Pas het "First In, First Out" principe toe. Eet de eerst gekochte voedingsproducten ook het eerst op. Berg de laatst gekochte voedingsproducten op achter de eerder gekochte om te vermijden dat "vergeten" producten hun uiterste verbruiksdatum overschrijden.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Sport op school

Een fysieke activiteit beoefenen bevordert bij kinderen de spierontwikkeling, de groei, de coördinatie van de bewegingen en de sociale contacten. Als een kind al van jongs af een sport beoefent, is de kans groter dat het die later zal blijven beoefenen. ...
verderlezen

De hond uitlaten is goed voor je conditie

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: een gezonde voeding en dagelijks bewegen gaan samen. Geregeld bewegen, zelfs in beperkte mate, en een evenwichtig eetpatroon helpen heel vaak om je te wapenen tegen overgewicht. Een recente studie van de Universiteit ...
verderlezen