Cichorei drinken is een goed alternatief voor koffie of thee

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Een steungebaar voor de biologische diversiteit

Neem zelf een tas of mand mee als je gaat winkelen en bedank voor de plastic tas die je aan de kassa aangeboden wordt. Zelfs als die plastic tas meerdere malen gebruikt wordt, eindigt ze na verloop van tijd toch bij het afval of in de natuur. Een hergebruikbare tas van (gerecycleerde) stof of een rieten mand is beter!
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Zwaarlijvigheid en sport

Mensen die zwaarlijvig zijn en die ja dan nee een dieet volgen, krijgen constant te horen dat ze moeten sporten en hoe goed sport wel zou zijn voor hen. Sporten is inderdaad nuttig om gewicht te verliezen in het kader van een dieet, maar dat niet alleen: ...
verderlezen

Neem dagelijks een portie beweging!

Na de werkuren zijn we niet altijd meer gemotiveerd om nog aan sport te gaan doen, niet in een zaal en nog minder buiten. Nochtans is het belangrijk dat we bewegen aangezien het enorm goed is voor het moreel en voor de gezondheid! Hierna volgen alvast ...
verderlezen