Alcohol werkt de ontwikkeling van kanker in de hand

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Een evenwichtige maaltijd

Een portie vlees, vis of ei als bron van eiwitten en ijzer (of een plantaardig equivalent zoals peulvruchten, granen of soja); een schotel zetmeelhoudende producten, peulvruchten of brood voor de aanvoer van complexe koolhydraten, vezels en mineralen; Groenten en fruit, waaronder minstens één rauw product voor de vezels, vitaminen en mineralen; een zuivelproduct als leverancier van calcium; iets vet voor de essentiële vetten en bepaalde vitaminen; water om te hydreren en voor de aanvullende aanvoer van mineralen.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Sport in je dagelijkse verplaatsingen

De moderne maatschappij waarin we leven moedigt fysieke activiteiten niet aan. Dat is een cultureel gegeven. De auto is het meest gebruikte vervoermiddel voor onze verplaatsingen. Voor de gezondheid is het echter belangrijk om een minimum aan beweging ...
verderlezen

Badminton

Waar komt die sport vandaan? Het verhaal gaat dat Engelse officieren die uit India waren teruggekeerd, op een dag in 1873 in het kasteel van de Graaf van Beaufort in Badminton (een Engelse stad in het district Gloucestershire) bijeen waren. Het ...
verderlezen