De consumptie van verzadigde vetten moet beperkt worden

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

De positieve gezondheidseffecten van thee

Meer dan 2 kopjes thee drinken per dag zou het gevaar voor een levercirrose of een andere chronische leverziekte doen afnemen bij wie daaraan blootgesteld is door overgewicht, overdadige alcoholconsumptie of diabetes.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Sport op school

Een fysieke activiteit beoefenen bevordert bij kinderen de spierontwikkeling, de groei, de coördinatie van de bewegingen en de sociale contacten. Als een kind al van jongs af een sport beoefent, is de kans groter dat het die later zal blijven beoefenen. ...
verderlezen

Sport op het werk: de combinatie is mogelijk!

Wie is nog nooit met de auto brood gaan halen bij de bakker op de hoek? Als je het even nagaat zul je zien dat velen onder ons dat wel eens doen... en dat het volkomen strookt met een almaar meer zittende leefwijze. Dat blijft niet zonder gevolgen voor ...
verderlezen