Bruin brood en volkorenbrood zijn eigenlijk hetzelfde

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Weersta aan de verleiding als je boodschappen doet

Een goede tip: ga boodschappen doen nadat je gegeten hebt. Als je geen honger hebt, zal je ook niet zo snel geneigd zijn om impulsief zoetigheden of hapklare producten te kopen die misschien wel je hongergevoel wegwerken, maar vaak inslaan als een "bom", zowel op je calorieën als op je portemonnee.


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Het soepdieet

Het soepdieet is een eenvoudige methode die enkele jaren geleden ontwikkeld werd met als doel om op één week tijd 5 tot 7 kg gewicht te verliezen. Er geldt maar één regel: meerdere malen per dag soep drinken, en dat elke dag van de week. De vermagerings- ...
verderlezen

Het avondmaal

"'s Ochtends eten als een koning, 's middags als een prins en 's avonds als een bedelaar". Dit bekende gezegde illustreert duidelijk dat je je lichaam energie moet bezorgen wanneer het dat het meest nodig heeft, overdag dus, en dat ons lichaam 's avonds ...
verderlezen