Zwarte chocolade verlaagt je bloeddruk zonder dat je er dikker van wordt

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Eet 5 porties groenten en fruits in de winter

Neen aan de zomerfruitsalade (met aardbeien, meloen, frambozen) Ja aan de winterfruitbrochettes (met druiven, appels, mandarijntjes)
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Kalium

Mineralen zijn een groep van chemische elementen die onontbeerlijk zijn in onze voeding. Ze zijn noodzakelijk voor enkele levensnoodzakelijk functie in ons lichaam. Eén van deze mineralen is kalium (K). Een volwassene wordt aangeraden 2000-4000 mg ...
verderlezen

IJzer

Spoorelementen zijn een groep van chemische elementen die onontbeerlijk zijn in onze voeding. Ze zijn noodzakelijk voor enkele levensnoodzakelijke functies in ons lichaam. Eén van deze spoorelementen is ijzer (Fe). Volwassen mannen wordt aangeraden ...
verderlezen