In België wordt te veel vlees gegeten

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Groene thee drinken kan de rokerskanker helpen voorkomen

Een Taiwanese studie (van de Chung Shan Medical University) toont aan dat rokers die geen thee drinken, vijfmaal meer risico lopen een longkanker te ontwikkelen dan zij die het groene brouwsel wel drinken. Bovendien riskeren de rokers die geen thee drinken dertienmaal meer een longkanker te krijgen dan zij die één kopje per dag drinken. De reden? Die ligt ongetwijfeld bij de polyfenolen in de thee, die antioxidanten zijn die de vorming van de kankercellen in de longen kunnen beperken.


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Vitamine B12

Vitaminen zijn essentiële bouwstoffen die in kleine concentraties noodzakelijk zijn om ons lichaam goed te laten functioneren. Vitamine B12 of cobalamine is een wateroplosbare vitamine die deel uitmaakt van het vitamine B-complex. De dagelijks aanbevolen ...
verderlezen

Word een expert in voedingsetikettering!

De informatie die we op de etiketten van voedingsproducten terugvinden, is niet altijd gemakkelijk te begrijpen. De ingrediëntenlijst en voedingssamenstelling zijn meestal in kleine lettertjes vermeld en dat terwijl ze enorm interessant zijn voor de ...
verderlezen