Oliehoudende gedroogde vruchten mag je eten zonder beperking

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Eet koude schotels

Door erwten, bananen, rijst, pasta's en aardappelen - vooral koud - te eten, verklein je volgens de vorsers van de universiteit van flinders de gevaren voor kanker. Het zetmeel in deze producten zorgt voor veel minder sterke tekenen van schade aan het DNA, die de voorlopers zijn van kankers.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Opgepast met de functionele voedingsmiddelen!

We horen nu al enkele jaren veel spreken van die voedingsmiddelen met hun gunstige effecten voor onze gezondheid. We komen er courant mee in contact en vinden ze in onze dagelijkse voeding terug. Je vindt functionele voedingsmiddelen in yoghurt, oliën ...
verderlezen

Cannabis en gezondheid

Jongeren associëren cannabis met een party houden en plezier maken. Ze gebruiken cannabis onder vrienden op feestjes. Maar wat zijn in werkelijkheid de effecten van cannabis op de gezondheid. Het OIVO is op zoek gegaan naar het antwoord. De verschillende ...
verderlezen