Een goede frituurolie kun je minstens 15 keer gebruiken

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Stress beperken is de spijsvertering verbeteren!

Neem de tijd. Wie een opgeblazen gevoel heeft na de maaltijden, moet gewoon minder snel eten! Eet met mes en vork, gezeten aan een tafel. Kauw goed en langdurig (met veel speeksel om beter te verteren) en sluit af met een wandelingetje.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Wateroplosbare vitaminen

Vitaminen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: de wateroplosbare vitaminen en de vetoplosbare vitaminen. Enkel vitaminen B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en C behoren tot de categorie van de wateroplosbare vitaminen. Alle andere vitaminen ...
verderlezen

Kalium

Mineralen zijn een groep van chemische elementen die onontbeerlijk zijn in onze voeding. Ze zijn noodzakelijk voor enkele levensnoodzakelijk functie in ons lichaam. Eén van deze mineralen is kalium (K). Een volwassene wordt aangeraden 2000-4000 mg ...
verderlezen