Je kunt je cholesterol verlagen door gewoon bepaalde voedingsproducten te eten of te drinken

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Groenten en fruit

Plaats nieuw gekochte groenten en fruit steeds onderaan in de groentebak van je ijskast, onder de al oudere producten. Zo vermijd je dat die oudere producten vergeten worden, blijven liggen rotten en uiteindelijk weggegooid moeten worden, wat pure verspilling is!


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Brood

Brood levert vitaminen van de B-groep alsook vitamine E, die onder andere nodig zijn voor de goede werking van het zenuwstelsel en de suikerstofwisseling. Volkorenbrood bevat 2 tot 3 maal meer vitaminen van de B-groep en meer vitamine E dan wit brood. Meel ...
verderlezen

Je hersenen op hun volle capaciteit tijdens de blok

Als je hersenen lang en complex werk moeten uitvoeren, hebben ze energie nodig om te kunnen werken. De brandstof voor je hersenen is glucose. Die vind je in producten met veel suikers (bonbons, chocolade, gebakjes, desserts, ...) en vooral in de producten ...
verderlezen