Rode wijn bij de maaltijd is oké

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Elke dag besparen...

Vermijd producten met te veel verpakking. Kies in de winkel bij voorkeur voor producten die weinig verpakking hebben en in de tweede plaats voor verpakkingen die minder milieubelastend zijn.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Eet je groenten op, dat is gezond!

Het is dan wel waar dat elke dag groenten eten goed is voor de gezondheid, maar zulk een advies zal maar zelden het gewenste effect hebben bij een kind. Je kunt beter proberen om je kind groenten te laten proeven in verschillende vormen en bereidingen: ...
verderlezen

Kies voor magere vleessoorten

Vlees levert eiwitten, ijzer en vitaminen, maar ook vetten. Daarom wordt aanbevolen om aan mager vlees de voorkeur te geven. Enkele voorbeelden: Kalfsvlees: ragout, gebraad, kalfslapje, lever; Rundvlees: gebraad, steak, filet americain (natuur ...
verderlezen