Minarine is kankerverwekkend

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

Oma's schoonmaaktip

Gebruik bij voorkeur natuurlijke reinigingsproducten zoals witte azijn: je krijgt ontsmetting en ontkalking tegelijk én geen milieuschade!
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Producten eten die onmisbaar zijn voor je voedingsevenwicht: vlees, gevogelte, eieren

Deze voedingsproducten voeren eiwitten, ijzer, vitaminen, maar ook verzadigde vetten aan (behalve de magere vleessoorten), wat betekent dat ze met mate geconsumeerd moeten worden. Als je meerdere van die producten op een dag eet, stapel je ook hun vetten ...
verderlezen

Selder

Zowel in knol- als takjesvorm zorgt selder voor meer smaak op onze borden. De selderplant is afkomstig uit het Midden-Oosten. Er bestaan drie soorten: groene selder, die voor soep gebruikt wordt, witte selder, beter gekend als takjesselder, en ten slotte ...
verderlezen