De oliën die veel onverzadigde vetzuren bevatten, doen de cholesterol dalen

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in

Coach

Tip van de dag

De kunst van het bewaren van restjes

Ze goed afdekken. Om uitdroging van de etensresten en contact met andere producten te vermijden, wat tot kwaliteitsvermindering leidt, mogen restjes van maaltijden niet in de kom of pan blijven waarin ze klaargemaakt werden, maar moeten ze in luchtdicht sluitende, hergebruikbare dozen gedaan worden, waarbij het vlees en de saus van elkaar gescheiden worden.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

Stel elke week uw 'boter miam' menu samen!


Bent u op zoek naar maaltijdideetjes voor uw kinderen ? Een gezond en gemakkelijk klaar te maken tussendoortje om mee te nemen ? Een andere smaak die u ze wilt laten ontdekken ?

Wilt u uw kinderen gezonde eetgewoonten aanleren ?

Vandaag kan dat ! 'Boter miam' bezorgt u elke week een persoonlijk en gevarieerd menu in uw mailbox !

Onze diëtisten hebben honderden gevarieerde en evenwichtige menu's samengesteld. Elk menu levert de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen voor de kinderen. Elk menu koppelt gezonde producten aan eetplezier. Schrijf u in, vandaag nog !


   

Het Calorie Kompas van Coca-Cola, informatie of desinformatie?

Coca-Cola lanceerde op zijn website recent een caloriekompas, dat verschillende dranken met elkaar vergelijkt. In theorie geen slecht idee, maar de praktijk is duidelijk een heel andere zaak. Het is absurd en misleidend om Coca-Cola enkel qua caloriewaarden ...
verderlezen

Pangasius

Pangasius is een gekweekte vis die sinds ongeveer een tiental jaren op ons bord verschenen is. Het is een Aziatische meervalsoort die massaal gekweekt wordt in heel Zuid-Oost-Azië, maar vooral in de rivier de Mekong in Vietnam. Dat land is trouwens ...
verderlezen