Het calcium in yoghurt wordt beter opgenomen dan het calcium in melk

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in
Coach

Tip van de dag

Te veel zout kan de gezondheid schaden

In ons land wordt te veel zout geconsumeerd. In combinatie met factoren zoals alcoholconsumptie, overgewicht of een zittend leven, kan dat zout aan de basis liggen van een te hoge bloeddruk, die op zijn beurt het risico vergroot voor ongevallen met hersenbloedvaten, hartaderproblemen, nier- of hartinsufficiëntie e.d.m.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

MOVE EAT Welke weg in Godsnaam nemen ? Raad & Win

Herkent u hen ?

Tussen twee afleveringen kan u deelnemen aan een kleine quiz "De heiligen". De plaatsen van "Jezus en de apostelen" uit de scène van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci zijn vervangen door Belgische en internationale mediafiguren. Sommigen zijn overleden maar anderen leven nog. Probeer te raden om wie het gaat. Misschien wint u een prijs.

Probeer de namen van de 13 personen uit elke aflevering te raden (tien afleveringen in totaal). Dus 130 personen.

Iedereen die er in geslaagd is om de 130 namen juist te raden, neemt automatisch deel aan de trekking. De winnaar wint een gepersonaliseerd advies over gezonde voeding.

Wedstrijdreglement

U moet zich eerst inschrijven om te kunnen deelnemen aan de quiz

Keer terug naar de lijst met de afleveringen.

Ergonomie op kantoor

Zowel op kantoor als thuis brengen mensen almaar meer tijd voor hun computer en dus aan hun bureau gezeten door. Om de problemen te vermijden die aan een slechte afstelling van materiaal of aan een slechte lichaamshouding verbonden zijn, moeten enkele ...
verderlezen

Groenten

Elk voedingsmiddel op zich levert een aantal voedingsstoffen. Eén enkel voedingsmiddel levert echter nooit alle vereiste voedingsstoffen. Voor onze gezondheid zijn evenwichtig eten en dagelijks voldoende bewegen essentieel. Naast een gezonde, gevarieerde ...
verderlezen