Het is aan te raden om vlees uit je dieet te schrappen

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in
Coach

Tip van de dag

Elke dag besparen...

Vermijd de vele soorten huishouddoekjes. Die doekjes die van giftige producten doordrongen zijn, vergroten de afvalberg. Gebruik witte azijn of een gewone allesreiniger voor al je schoonmaakwerk.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

MOVE EAT Welke weg in Godsnaam nemen ? Raad & Win

Herkent u hen ?

Tussen twee afleveringen kan u deelnemen aan een kleine quiz "De heiligen". De plaatsen van "Jezus en de apostelen" uit de scène van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci zijn vervangen door Belgische en internationale mediafiguren. Sommigen zijn overleden maar anderen leven nog. Probeer te raden om wie het gaat. Misschien wint u een prijs.

Probeer de namen van de 13 personen uit elke aflevering te raden (tien afleveringen in totaal). Dus 130 personen.

Iedereen die er in geslaagd is om de 130 namen juist te raden, neemt automatisch deel aan de trekking. De winnaar wint een gepersonaliseerd advies over gezonde voeding.

Wedstrijdreglement

U moet zich eerst inschrijven om te kunnen deelnemen aan de quiz

Keer terug naar de lijst met de afleveringen.

De ingrediëntenlijst op de verpakking

Naast enkele andere verplichte vermeldingen op de etiketten van voorverpakte voedingswaren moet de fabrikant de samenstelling van zijn product vermelden in een lijst van ingrediënten. Een ingrediënt is elke stof die gebruikt wordt voor de aanmaak ...
verderlezen

Na de feesten komt... het weer opkikkeren

De eindejaarsfeesten gaan bijna altijd gepaard met stevig tafelen. Maar de klassieke menu's zijn vaak zeer vetrijk en zwaar en worden met behoorlijke hoeveelheden wijn overgoten. Na de feesten zijn mensen vermoeid en voelen ze zich zwaar, met soms een ...
verderlezen