Je kunt eten klaarmaken zonder vet en toch vette voeding hebben

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in
Coach

Tip van de dag

Tem de zon

Het risico dat aan blootstelling aan de zon verbonden is, is afhankelijk van de sterkte van de zonnestralen, van de duur van de blootstelling, maar ook van het fototype (d.w.z. het huidtype). Als de kleur van je huid en van je ogen licht is en je blond of roodharig bent, loop je het risico gemakkelijk een zonneslag te krijgen. Het is dus belangrijk dat je een zonnecrème kiest die aangepast is aan je huidtype. Hoe lichter je huid, hoe hoger de beschermingsfactor moet zijn!

Veilig in de zon!


Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

MOVE EAT Welke weg in Godsnaam nemen ? Raad & Win

Herkent u hen ?

Tussen twee afleveringen kan u deelnemen aan een kleine quiz "De heiligen". De plaatsen van "Jezus en de apostelen" uit de scène van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci zijn vervangen door Belgische en internationale mediafiguren. Sommigen zijn overleden maar anderen leven nog. Probeer te raden om wie het gaat. Misschien wint u een prijs.

Probeer de namen van de 13 personen uit elke aflevering te raden (tien afleveringen in totaal). Dus 130 personen.

Iedereen die er in geslaagd is om de 130 namen juist te raden, neemt automatisch deel aan de trekking. De winnaar wint een gepersonaliseerd advies over gezonde voeding.

Wedstrijdreglement

U moet zich eerst inschrijven om te kunnen deelnemen aan de quiz

Keer terug naar de lijst met de afleveringen.

De koudeketen, een evidentie die gerespecteerd wordt

Wie lekker wil eten moet noodzakelijk veel aandacht besteden aan de goede bewaring van de voedingsproducten. Het begint al tijdens het winkelen: er wordt aanbevolen om niet te lang te blijven dralen en de verse producten zo snel mogelijk in uw koelkast ...
verderlezen

Breng kleur op je bord!

Groenten en fruit bieden een ruim en gevarieerd kleurenpalet. Die kleuren vloeien voort uit de aanwezigheid van pigmenten in die planten, die dienen om het product zijn kleur te geven maar die ook antioxydanten zijn. Die antioxydanten (aanwezig in ...
verderlezen