Het is aan te raden om vlees uit je dieet te schrappen

JuistFout
Zone lid
Blijf in vorm, ontvang de informatie over gezondheid
E-mail
Paswoord
Paswoord vergeten? Klik hier
Tip : Als je in vorm wilt blijven, schrijf je in
Coach

Tip van de dag

De keuken: slim verbruiken

Een inductieplaat verbruikt tot 40% minder energie dan een klassieke elektrische fornuisplaat. Ze geeft de warmte rechtstreeks door aan het recipiënt, met quasi geen voorverwarmtijd noch afkoeling. Ze is gemakkelijk te onderhouden, maar moet wel compatibel zijn met de keukeninrichting.
Alle tips

Maak kennis met onze RSS- en Podcastdiensten

Hoe werkt het?

Inschrijven voor de diensten

MOVE EAT Welke weg in Godsnaam nemen ? Raad & Win

Herkent u hen ?

Tussen twee afleveringen kan u deelnemen aan een kleine quiz "De heiligen". De plaatsen van "Jezus en de apostelen" uit de scène van het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci zijn vervangen door Belgische en internationale mediafiguren. Sommigen zijn overleden maar anderen leven nog. Probeer te raden om wie het gaat. Misschien wint u een prijs.

Probeer de namen van de 13 personen uit elke aflevering te raden (tien afleveringen in totaal). Dus 130 personen.

Iedereen die er in geslaagd is om de 130 namen juist te raden, neemt automatisch deel aan de trekking. De winnaar wint een gepersonaliseerd advies over gezonde voeding.

Wedstrijdreglement

U moet zich eerst inschrijven om te kunnen deelnemen aan de quiz

Keer terug naar de lijst met de afleveringen.

Zuurkool

Voedingswaarde Kcal: 42 KJ: 175 Proteïnes: 1 g Vetten: 2 g Koolhydraten: 5 g Oorsprong Deze koolbereiding zou oorspronkelijk uit China komen. Attila en zijn Hunnen zouden er voor het eerst melding van gemaakt hebben zo een 2300 jaar ...
verderlezen

Prostaatkanker en tomaat

Wat je moet weten Tomaten worden vaak beschouwd als een groente, maar het is in feite een fruitsoort. Ze behoren tot dezelfde familie (Solanaceeën) als de aardappel, de paprika en de aubergine. De populariteit ervan in Europa komt voort van enerzijds ...
verderlezen